ina12 Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Mam pytanie i proszę bardzo o szczerą odpowiedź. Czy ja przypadkowo nie podaję za dużo przepisów na potrawy z cukini ? Jeżeli otrzymam negatywną odpowiedź, informuję że napewno nie będę się czuła obrażona. pozdrawiam. ina12 Cytuj
Pola Połetek Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Witaj Halinko! Wcale nie, jeśli komuś to nie odpowiada, to po prostu nie czyta! Ja nie znam wielu potraw z cukinii, a w tym roku moja znajoma, która uprawia działkę podrzucała mi co rusz jakieś długie, żółte albo zielonkawe niby ogórki. Tylko z neta mogłam się dowiedzieć co zrobić, żeby nie zbrzydły mojej rodzinie. Pozdrawiam Pola Cytuj
Marcin Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2006 W 100% popieram Polę. :mrgreen: Cytuj
gosiek50 Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Droga Halinko twoje przepisy to naprawde strzał w 10 , a co do cukini to to naprawde rewelacja , nie znałam tylu przepisów, ale dzięki Tobie już moje potrawy z cukini się urozmaiciły i dzięki Ci za te przepisy , bo są naprawde godne polecenia. :mrgreen: :shock: :oops: Cytuj
ina12 Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Dziękuję Wam bardzo, niepotrzebnie się niepokoiłam tym tematem. Z pozdrowieniami. ina12 Cytuj
Dorota Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Ineczko, bardzo się cieszę że dodałaś tyle przepisów na potrawy z cukini. Ja bardzo lubię cukinię i to pod każdą postacią. A nie znałam tylu przepisów z cukinią w roli głównej. Na pewno z nich skorzystam :mrgreen: Dzięki Tobie Ineczko potrawy są ciekawsze i smaczniejsze :shock: Dziękuję :oops: Cytuj
ina12 Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Dorotko dziękuję bardzo i teraz postaram się jeszcze dodać inne przepisy np. konfiturę z cukini. Pozdrawiam. ina12 Cytuj
Kubasie Opublikowano 6 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2006 Droga Ineczko myśle ze im więcej przepisów na dany temat tym lepiej.Ja mam do ciebie takie pytanie czy w swoich przepisach nie znalazło by sie cos dla rocznego malucha. Moze bys miała jakiś przepis jak urozmaicić jego jadłospis.Bende wdzięczna. pozdrawiam. :) Cytuj
Dorunia Opublikowano 9 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2006 Witam Ineczko ja się bardzo cieszę z tych przepisów,nawet prosiłam o nie,ponieważ na działce bardzo nam obrodziła cukinia,jest ich naprawdę dosyć dużo i nie wiedzieliśmy co z nich robić,ale dzięki Twoim przepisom żadna z nich się nie zmarnuje,bo zawsze jest coś nowego do zrobienia. Pozdrawiam :) :) :) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi