apsik Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Odpowiadam za Halinkę,tak żółtka mają być ugotowane. Cytuj
ina12 Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Eluniu dziękuję za odpowiedź. Cytuj
Jolanta Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Ja uwielbiam markizy cytrynowe :shock: ,tylko Halinko mozesz mi wytlumaczyc o co chodzi z tymi zoltkami, czy mam ugotowac jajka na twardo i uzyc pozniej tych zoltek do ciasta????A mniej wiecej w jakiej temperaturze piec te ciasteczka no i ile sztuk wychodzi???? Cytuj
apsik Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Jolu odpowiem za Halinkę kolejny raz i chyba się nie obrazi za to :shock: jajka trzeba ugotować i ostudzić a póżniej dodać do ciasta same żółtka. Nie wiem ile wychodzi bo nigdy nie liczyłam a temperatury też nie wierm bo mój piekarnik nie wskazuje. Tutaj może Halinka posłuży Ci pomocą,pozdrawiam i polecam markizy..są pyszne. Cytuj
ina12 Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Eluniu ja bardzo dziękuję Tobie za pomoc w udzielaniu odpowiedzi. Jolu ile sztuk wychodzi to również nie wiem bo ja też nie liczę, piec je trzeba w temp. 180*C. Zaraz dodam temp. do przepisu. Pozdrawiam Cytuj
Jolanta Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Eluniu alez ciebie dobra duszyczka :shock: a Ineczka ma z ciebie pocieche!Dziekuje za wskazowki.Elu ja mam taki sam piekarnik jak ty i wlasnie poradzilam sobie z tym i kupilam termometr specjalnie do piekarnika tak wiec polcam kup sobie, mysle ze w Polsce tez mozna go kupic.Buziaki. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi