mianda Opublikowano 8 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2004 czy ktoś zna przepis na wino z ryżu i rodzynek, słyszałam,że jest bardzo dobre? Cytuj
Gość mariusz Opublikowano 26 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 wejdź na stronę www.wino.org.pl tam znajdziesz wszystko. polecam wermut z ryżu. robię go od 4 lat. z przyprawami można eksperymentować udanego bul bul Cytuj
mianda Opublikowano 27 Października 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Października 2004 bardzo ci dziękuje, na pewno sprawdzę :) Cytuj
mianda Opublikowano 27 Października 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Października 2004 Weszłam na tą stronę, jest super wielkie dzięki tylko nie mogę znależć przepisu na ten wermut z ryżu, czy mógłbyś go jakoś przesłać, może na gg. Z góry dziękuję. :) Cytuj
adelajda Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 WINO Z RYŻU: 3 kg cukru 1 kg ryżu 7 l wody 10 dag rodzynek 3 pokrojone cytryny 5-7 goździków 1 łyżeczka tymianku 1 łyżeczka gałki muszkatołowej (zmielona) 5 dag drozdży Wszystko dać do balona. Fermentuje bez odcedzania ok 6 tygodni Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi