swiardyro Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Sposób na inny smak wódeczki Do buteleczki ognistej wody (najlepiej takiej 50%) wrzucic jedną kore cynamonowca (mozna bez problemu kupic w marketach lub w sklepach zielarskich, sprzedawana jest w takich kawałeczka ok 5 cm dł) odstawic w ciemne miejsce na dni kilka lub kilkanaście (im dłużej tym intensywniejszy smak) Mnie smakuje :P :oops: :mrgreen: :shock: :oops: :oops: Cytuj
Marcin Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Trochę przydługawa ale oryginalna nazwa :mrgreen: Chyba wypróbuję. Cytuj
swiardyro Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 niechaj więc w skrócie bedzie "cynamonówka" :mrgreen: Cytuj
ottawa Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Sposób na inny smak wódeczki Do buteleczki ognistej wody (najlepiej takiej 50%) wrzucic jedną kore cynamonowca (mozna bez problemu kupic w marketach lub w sklepach zielarskich, sprzedawana jest w takich kawałeczka ok 5 cm dł) odstawic w ciemne miejsce na dni kilka lub kilkanaście (im dłużej tym intensywniejszy smak) Mnie smakuje :P :oops: :mrgreen: :shock: :oops: :oops: a co innego mozna jeszcze dać, do tej "ognistej", jak nie mogę kupić cynamonu w kawałkach,ponieważ u mnie, nigdzie tego nie ma??! pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi