Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja osobiście nie robiłam twojej nutelli ale dostałam słoiczek od cioci która właśnie robiła z twojego przepisu.Było rewelacja .planuje sama robic.A przepis podaje dalej mojej mamie i jej kolerzance.Pozdrawiam. :)

  • Odpowiedzi 119
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Gość anuśka 28
Opublikowano

czy te śliwki przepuszczamy prze maszynke ze skórkami ? jeśli tak to czy one się rozgotują ? przepraszam za to pytanie ale niegdy nie robiłam żadnych przetworów ze śliwek ;-)((

Opublikowano

Jeśli śliwki są bardzo soczyste,należy je smażyć dłużej. Ja zazwyczaj lubię robić wszelkie dżemy,powidła przez 2-3 dni.Z nutellą muszę sie spieszyć,ponieważ nie mogę upilnować łakomczuchów.Ostatnio z porcji miałam tylko 2 słoiczki. ;-) :grin:

  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

:grin: zrobilam nutelke po raz drugi.tym razem wyszly gesciutkie bo smazylam troszke dluzej.pychotka.ciesze sie,ze jeszcze sa sliweczki,bede je robic dokad beda w sprzedazy.jest to najlepszy z moich przepiskow ;-)

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.