Kubasie Opublikowano 13 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2006 Ja osobiście nie robiłam twojej nutelli ale dostałam słoiczek od cioci która właśnie robiła z twojego przepisu.Było rewelacja .planuje sama robic.A przepis podaje dalej mojej mamie i jej kolerzance.Pozdrawiam. :) Cytuj
batirek Opublikowano 14 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2006 Witam,zrobiłam wg podanego przepisu-pyszny nic dodać nic ująć,dziękuję za przepis! :) Cytuj
Janka Opublikowano 14 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Września 2006 Sprawiacie mi ogromną radość pisząc że smakuje. Życzę wszystkim udanych przetworów. :) Cytuj
ina12 Opublikowano 15 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2006 Ja jestem następną osobą która bardzo dziękuję za przepis i zrobiła tą przepyszną " NUTELLĘ". Pozdrawiam. ina12 Cytuj
ali Opublikowano 18 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2006 Też zrobiłam - rewelacja, a przepis juz w obiegu. Dzięki, że się nim z nami podzieliłaś. Pozdrawiam! Cytuj
Gość anuśka 28 Opublikowano 20 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2006 czy te śliwki przepuszczamy prze maszynke ze skórkami ? jeśli tak to czy one się rozgotują ? przepraszam za to pytanie ale niegdy nie robiłam żadnych przetworów ze śliwek ;-)(( Cytuj
ina12 Opublikowano 20 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2006 Śliwki przepuszczamy przez maszynkę ze skórkami, one bardzo ładnie się rozgotują. Zrobiłam tę Nutellę i dlatego ośmieliłam się udzielić odpowiedzi. ina12 Cytuj
Janka Opublikowano 20 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Września 2006 Ina 12 Dziękuje za pomoc. ;-) Kiedyś, ze zwykłego lenistwa nie rozdrobniłam śliwek i również smakowało. Cytuj
Gość anuśka 28 Opublikowano 21 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2006 Bardzo dziekuje za odpowiedz,w takim razie biore sie do roboty ;-)) pozdrawiam Cytuj
betusia Opublikowano 22 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2006 witam!przepis suuuper,smakuje wysmienicie.nutella wyszla mi niezbyt gesta ale moze to wina sliwek.byly bardzo soczyste.pozdrawiam Cytuj
Janka Opublikowano 22 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Września 2006 Jeśli śliwki są bardzo soczyste,należy je smażyć dłużej. Ja zazwyczaj lubię robić wszelkie dżemy,powidła przez 2-3 dni.Z nutellą muszę sie spieszyć,ponieważ nie mogę upilnować łakomczuchów.Ostatnio z porcji miałam tylko 2 słoiczki. ;-) :grin: Cytuj
alex Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2006 przepis jest fantastyczny, tylko produkt bardzo szybko znika ze słoików , zrobiłam z jednej porcji ale jeszcze muszę dorobić Cytuj
tutunia Opublikowano 4 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2006 Zrobiłam z połowy porcji, na próbę, ale jest tak dobra, że zrobię jeszcze. Wyszło mi dosyć gęste - dla mnie super. Bardzo dziękuję za ten przepis. Cytuj
betusia Opublikowano 5 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2006 :grin: zrobilam nutelke po raz drugi.tym razem wyszly gesciutkie bo smazylam troszke dluzej.pychotka.ciesze sie,ze jeszcze sa sliweczki,bede je robic dokad beda w sprzedazy.jest to najlepszy z moich przepiskow ;-) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.