Janka Opublikowano 3 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Września 2007 Bardzo się cieszę że Wam smakuje. Dziękuję za zainteresowanie. Pozdrawiam serdecznie. ;) Cytuj
gosiek50 Opublikowano 14 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2007 I w tym roku nutella zrobiła furore , już cztery razy robiłam na zime i jakoś mi się nie udaje nic wynieść do piwnicy bo tak szybko znika ze słoików .Jutro ide kupić następną porcje śliwek . :P :P Pozdrawiam Cytuj
Janka Opublikowano 14 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Października 2007 :P Lejesz miód na moje serce. Cytuj
bietka Opublikowano 14 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2007 ALe to chyba nie najlepsza pora na śliwki? Cytuj
mantra Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2008 No, kochani, życzcie mi powodzenia z tym przepisem :razz: Bo mam śliwki, owszem, ale to nie są węgierki. Nie wiem prawdę mówiąc jak się nazywają. Są małe i czerwone, mają dosyć sporo soku, który sobie odleję, czy tam przecedzę, taki mam plan :razz: No i nie będę ich drylować tylko poprzecieram i w ten sposób wybiorę miąższ. No nic, zobaczymy jak to będzie z taką inną wersją śliwek. Aha, no i one są strasznie kwaśne więc dodam cukru... Ale to rano bo teraz zzzamykają mi się oczy :razz: Edit: Mmm... Pyszota wyszła 8) Cytuj
jol@ Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Jedynym mankamentem tej nutelli jest to, że za bardzo szybko znika !!!... Muszę zrobić przynajmniej jeszcze jeden raz... Potwierdzam powyższe opinie - JEST PRZEPYSZNA, i zachęcam tych, którzy jeszcze nie skorzystali z tego przepisu -do wypróbowania ! Naprawdę warto! :?: Cytuj
bietka Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Oj,warto.Doskonały dodatek do naleśników,knedli Cytuj
maaagda Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2008 No nie! A ja głupia dziś rano wpakowałam w słoiki powidła z 10 kg śliwek! :?: Dopiero teraz znalazłąm ten przepis. Swoich śliwek już nie mam ale jutro na rynku kupię i sprawdzę przepis. Dam znać jak wyszło. Pozdrowionka... Cytuj
Gość halinka121212 Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2008 jak dla mnie i rodzinki to nikomu nie smakuje szkoda sliwek i lepiej powidla zrobic:) no ale kazdy ma inny gust pozdrawiam Cytuj
BeaGa Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Zrobiłam, spróbowałam ...pychota!!!!!!!!!!!!!!! Śliwki nie przepuszczałam przez maszynkę lecz rozdrobniłam mikserem do robienia koktailii. Szybciej i mniej mycia. Polecam :razz: Robiłam nutellę na dwa razy. Do 2 wersji zamist kakao dałam czekoladę w proszku, taką do picia. Również bardzo dobre. :?: Cytuj
Gość YouCanCooK Opublikowano 8 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2008 bardzo apetyczne się wydaje czas spróbować w najbliższym czasie twoich przepisów :) Cytuj
Katarzyna Opublikowano 8 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2008 Ja wczoraj skończyłam zakręcanie słoików :razz: Śliwek jeszcze mi zostało więc nie wykluczone że przy robieniu powideł zrobię jeszcze porcyjkę :P tylko czy słoików mi wystarczy :) Cytuj
maaagda Opublikowano 19 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2008 No to zrobiłam!!! Trzy razy, bo za pierwszym razem nie było co w słoiczki zamykać- zniknęło z garnka od razu!!! Syn uwielbia rano przed szkołą kanapeczki z czekodżemem( ta nazwa lepiej nam pasuje) DZIĘKI za przepis. :grin: Cytuj
Gość longinus Opublikowano 20 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2008 Będę robił dzisiaj Nutelle pierwszy raz i mam pytanie. Jakie to kakao ma być bo nikt nie pisał. Gorzkie czy takie zwykłe jak do picia?? Bo mam takie z wiatrakami ale słodkie, do picia. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.