ina12 Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 8-10 dużych, podłużnych ziemniaków 30 dag mielonego mięsa cebula jajko 3 dag margaryny natka pietruszki sól, pieprz Ziemniaki obrać, przekroić wzdłuż, wydrażyć, lekko osolić. Cebulę pokroić w kostkę, usmażyć na margarynie, dodać mięso Wbić jajko, doprawić solą i pieprzem. Wydrążone połówki ziemniaków wypełnić farszem i ułożyć w garnku, wlać osolonej wody do 3/4 wysokości ziemniaków. Gotować do czasu, gdy ziemniaki będą miękkie. Podawać posypane natką pietruszki. ina12 Cytuj
gosiek50 Opublikowano 3 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2006 I mam świetny przepis na obiadek , w najbliższym czasie go zrobie. :) :) Pozdrawiam serdecznie Cytuj
ina12 Opublikowano 4 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 Gosiu z tym przepisem popełniłam gafę, podobny przepis znajduje się już na forum, a ja nie zauważyłam. Również pozdrawiam serdecznie. ina12 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi