psotka26 Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 1/2litra wódki 2 paczki cukru waniliowego 2 szklanki cukru 2 łyżki kawy inki 2 mleka niesłodzone(skondewsawane)w puszkach Sposób Robina Wlać mleko Inke rozpuścić w mleku wszystkie składanki ,razem zagotować i ostudzić i wymieszać z wódką i wlać do butelki Cytuj
halinka:0 Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 witam ja mam takie pytanie jest toprzepis sprawdzony?? jakiej konsysytencji jest ten trunek? gdzie go przechowywać? i jak długo? pozdrawiam Cytuj
psotka26 Opublikowano 5 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 Tak ten przepis jest sprawdzony juz go robiłam kilka razy gdzie go mozna przechowywac w baryku lub jakim innym misciu :) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.