Jolcia Opublikowano 12 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2007 Kuleczki zrobiłam wczoraj a dziś zostało wspomnienie. Są super.Dzięki Doruniu za przepis. Cytuj
Dorunia Opublikowano 12 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2007 Bardzo się cieszę,że Wam smakują te kuleczki i że mogłam się z Wami tym przepisem podzielić.Dziękuję wszystkim za dobre i miłe słowa. Pozdrawiam :grin: Cytuj
Gość Puniax Opublikowano 17 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2007 Kuleczki pyszne! Mi wyszło 100 kuleczek :razz: Mąż już mi 10 zjadł... Cytuj
Dorunia Opublikowano 21 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2007 100 kuleczek z jednej porcji? Cytuj
baśka96 Opublikowano 22 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2007 Doruniu, strasznie mnie kuszą te Kuleczki ale mam opory przed używaniem surowych jajek . Czy można je czymś innym zastąpić? Pozdrawiam :grin: Cytuj
Dorunia Opublikowano 22 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2007 Ja myślę,że nie masz co sie obawiać surowych jaj,jak je umyjesz dobrze i sparzysz to nic nie powinno być.Ja nie mam pomysłu czym można by i czy w ogóle można zastąpić jajka w tym przepisie. Pozdrawiam :mrgreen: :grin: Cytuj
karola91 Opublikowano 22 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2007 ja wmiksowałam jajko do masy na parze Cytuj
baśka96 Opublikowano 23 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2007 Dziękuję Doruniu za odpowiedż, mam kuleczki w planach na Wielkanoc razem z kasztankami Iny, tylko jeszcze jedno pytanko, czy możma je przygotować np. na 2-3 dni wcześniej?Pozdrawiam :grin: Cytuj
Dorunia Opublikowano 23 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2007 Myślę,że nic nie powinno im być jak przygotujesz je 2-3 dni wcześniej i przechowasz w lodówce zamknięte w jakimś pojemniku. Pozdrawiam :grin: Cytuj
Gość lusiam11 Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Kuleczki są rewelacyjne.Zrobiłam je na święta i wszystkim smakowały tym bardziej że sama nie jadlam bo nie przepadam za kokosem.Ale zamiast orzeszka dodałam migdały i wszystkim smakowało.Dołączyłam ten przepis do moich ulubionych.Dzięki za przepis. Cytuj
Gość Natalie Opublikowano 6 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2007 Zrobiłam kuleczki z połowy porcji i to byl chyba moj najwiekszy blad bo ledwo je zdazylam posmakowac :grin: Wyszlo mi dokladnie 25 kuleczek :razz: Akurat tez rozbilam malibu z przepisu ze smaczny.pl i mialam wiorki zalane spirytusem :razz: warto dodac troche odsaczonych wiorek lub poprostu troszke alkoholu :razz: kuleczki nabieraja wtedy mocniejszego smaku :razz: sa pyszne:) warto spróbowac:) Cytuj
Jolanta Opublikowano 6 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2007 Doruniu mam pytanie czy te dwie paczki wiorek kokosowych dodac do ciasta no i ile deko maja herbatniki jedna paczka :grin: Bo mam ochote je zrobic :razz: .Pozdrawiam [E] [E] [E] [E] [E] [E] [E] Cytuj
Jolanta Opublikowano 6 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2007 To jeszcze raz ja czy ktos mozemi spracyzowac ten przepis a chodzi mi czy po godzinie do masy trzeba dodac pokryszone herbatniki i wage opakowania herbatnikow? :grin: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi