Marcin Opublikowano 5 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2007 Ja odpowiem - wyszło około 50 kuleczek. Cytuj
Dorota Opublikowano 5 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2007 Tak jak już odpowiedział Marcin, kuleczek wychodzi około 50 sztuk (dokładnie wyszło mi ich 45) :arrow: Są pyszniutkie. Myślę, że chłopakom te kuleczki będą smakować - i nawet nie będziesz wiedziała Elu kiedy je zjedzą, bo te kuleczki to mają jedną wadę - bardzo szybko znikają ze stołu :grin: Ps. Ja te kuleczki zrobiłam na swoje urodziny - goście myśleli, że są kupione :wink: Elu, zaproponowałabym Ci tort macedoński - coś nowego, fajnego i smacznego :wink:, ale jest tam alkohol, chyba że zastąpiłabyś go np. mocną herbatą :razz: Reniu, dziękuję za pochwałę moich zdjęć :razz: Pozdrawiam Was Kochane :arrow: Cytuj
apsik Opublikowano 5 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2007 Dorotko bardzo dziękuję kuleczki zrobię na pewno bo siedzi ze mną mój synek i bardzo mu się podobają :wink: Torcik też wygląda pięknie,muszę się jeszcze zastanowić. Cytuj
Dorunia Opublikowano 5 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2007 Dorotko kuleczki wyglądają pięknie i cieszę sie,ze Wam smakowały i myślę,że z tą ich wadą to masz rację,szybko znikają.Reniu bardzo proszę. Pozdrawiam :wink: Cytuj
Dorota Opublikowano 5 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2007 Elu, a może torcik z masą jogurtową - można tam dodać dowolne owoce i dowolną galaterkę :wink: Bardzo dziękuję Doruniu, a ja dziękuję Ci za ten wspaniały przepis :razz: Cytuj
Marra Opublikowano 5 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2007 Robiąc drugi raz (przedwczoraj) obtoczyłam kuleczki w zgniecionych biszkoptach (tych dr.Gurgula) i też były smaczne a nawet delikatniejsze. Polecam spróbować :wink: Pozdrawiam Cytuj
ina12 Opublikowano 5 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2007 Przepisy wspaniałe, zdjęcia śliczne, nie ma się co zastanawiać tylko wziaść się za zrobienie tych pyszności, bo smak kulek i tortu narazie jest tylko w wyobraźni. Dziękuję i pozdrawiam Cytuj
karola91 Opublikowano 7 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2007 zrobiłam, i musze powiedzieć, że... wyszły niesamowie! Naprawde, bardzo dobre! Moje wyrzeczenia postowe wzięły w łeb :wink: , ale te kuleczki sa naprawde pyszne. Za bardzo tylko pokruszyłam herbatniki i wcale ich nieczuć w kulkach, ale następnym razem wyjda mi lepsze:D juz mi slinka leci... pozdrawiam i dziękuje za pycha przepis!!! Cytuj
agajka Opublikowano 8 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2007 jaaaaaaaaaa pycha właśnie zrobiłam!!!!!!!!! pychota ale to bomba kaloryczna :wink: Cytuj
renigliwice Opublikowano 8 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2007 Ja również zrobiłam te kuleczki. Są pyszne, Doruniu!!! Dodałam do nich trochę ajerkoniaku. Gratuluję przepisu. Renata :wink: :razz: :razz: Cytuj
agajka Opublikowano 9 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2007 renigliwice ja dodałam amaretto też pycha!! Cytuj
renigliwice Opublikowano 9 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2007 Następnym razem Agajko spróbuję dodać amaretto. Dodatek alkoholu nadaje kuleczkom ciekawego, bardziej wyraźnego smaku. Pozdrawiam. :wink: Cytuj
thallia Opublikowano 10 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2007 Zrobiłam. Jest przepyszne:) Dziękuje Doruniu za przepis. Następnym razem zrobię z podwójnej porcji, bo teraz duzo kulek rozdałam dla degustacji. Nie mogli uwierzyć ze to produkt domowej roboty, hihi. Myśleli ze kupne.Oczywiście przepis cieszy sie powodzeniem. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi