biedroneczka Opublikowano 7 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2007 Witam Jolu waga herbatnikow to 2x85g ja dodalam wszystko razem i uformowalam kuleczki i dopiero do lodowki byly przepyszne tylko maselko musi byc swiezutkie i smaczniutkie pozdrawiam Cytuj
Jolanta Opublikowano 7 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2007 Dziekuj Ci Biedroneczko i Inko za fachowa podpowiedz mysle ze lepiej spytac niz te kuleczki mialyby wyladawac w koszu czego nie lubie :grin: juz zabieram sie do pracy napisze ja smakowaly.Pozdrawiam :razz: :razz: :razz: Cytuj
Agula Opublikowano 25 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2007 Kuleczki to istna REWELACJA. Zrobiłam furorę i mam już zamiar robić je znowu. Za pierwszym razem zrobiłam podwójną porcję i prawie nic nie zostało. Dzięki Cytuj
pegaza Opublikowano 16 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2008 Kuleczki wyszly super sa dobre dobre dobre :) zrobilam z jednej paczki kokosu akurat tyle mialam w domu oraz bez orzeszkow i tez sa dobre.Mi wyszlo 32 sztuki :evil: I wiem ze ten przepis zagosci u mnie na stale jest latwy tani i smaczny :cry: Dzieki :P Cytuj
asienka19873 Opublikowano 30 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2008 witam wszystkich forumowiczow w tym temacie:-) ja dzis tez zrobilam te cudne kuleczki! sa rewelacyjne! zrobilam z polowy porcji,tak na wyprobowanie ale nastepnym razem jesli nadarzy sie okazja poczestuje rodzinke wlasnie tymi kuleczkami i zrobie z podwujnej porcji :D dorunia przepis super! sa takie pyszne... ja tez dodalam troche alkoholu,batida de coco.maja intensywniejszy smak kokosu. mi wyszlo tez 25szt. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi