Dorunia Opublikowano 9 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2006 Witam :) Już od kilku miesięcy przeglądam tę stronkę i bardzo mi się podoba,ale nie wiem dlaczego dopiero dzisiaj się z Wami witam,ale uwierzcie,że szczerze to robię. Jeszcze raz witam Was serdecznie i pozdrawiam gorąco :) :) :P Cytuj
renigliwice Opublikowano 8 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2007 Witam Cię Doruniu wśród nas. Zauważyłam, że nie masz żadnego wpisu, dlatego tym serdeczniej czynię to ja.Mnie również podoba się ta strona. Znalazłam w niej wiele ciekawych przepisów. Miło jest tak wspólnie wymieniać się sprawdzonymi przepisami. Pozdrawiam Cię gorąco. Renata :lol: :lol: :D Cytuj
Dorota Opublikowano 8 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2007 Witaj witaj moja imienniczko :lol: :lol: :lol: Bardzo się cieszę, że jesteś wśród nas, i że dzielisz się z nami ciekawymi przepisami i poradami - dziękuję Ci i pozdrawiam Cię serdecznie :D Cytuj
ina12 Opublikowano 8 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2007 Doruniu witam Cię mile i bardzo serdecznie oraz przesyłam gorące pozdrowienia PA! Cytuj
Katarzyna Opublikowano 9 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2007 Witaj Doruniu ! Lepiej późno niż wcale :lol: miło nam że jesteś z nami i to się liczy, zawsze można poplotkowac o wynalazkach w naszych kuchniach :lol: Pozdrawiam Cytuj
Dorunia Opublikowano 9 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2007 Dziękuję Wam serdecznie za tak miłe przywitanie i słowa. Pozdrawiam :lol: :lol: :D Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi