ina12 Opublikowano 8 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2009 Rossi serek można dodać inny. Pozdrawiam Cytuj
kim Opublikowano 11 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2009 Kotlety są naprawdę przepyszne. Dodałam jeszcze do nich posiekany koperek. Po prostu cudo dla wielbicieli pieczarek. Dziękuję za przepis i pozdrawiam! Cytuj
ina12 Opublikowano 11 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2009 Kim dziękuję za wypróbowanie, wiadomość i pozdrawiam Ciebie bardzo serdecznie. Cytuj
asienka19873 Opublikowano 28 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2009 witam ino12, bardzo ciekawy przepis,sprobuje jutro na obiadek przygotowac te kotleciki. Pytanko- z czym je podajecie? Cytuj
asienka19873 Opublikowano 30 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2009 Kotleciki zrobilam,byly smaczne,bardzo posmakowaly mojemu mezowi :D podalam z ziemniakami z koperkiem i zielona salata. mialy byc kulki ziemniaczane ale nie wyszly...trudno. dzieki za przepis,pozdrawiam! :D Cytuj
ina12 Opublikowano 5 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Października 2009 Asieńko przepraszam że tak późno daję odpowiedź, nie piszę dlaczego. Ja je podawałam z ziemniakami, sosem grzybowym i surówką. Dziękuję bardzo za wypróbowanie i pozdrawiam serdecznie. Cytuj
asienka19873 Opublikowano 5 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2009 Nie szkodzi :D , u mnie tez byl do tego sosik grzybowy. Twoje kotleciki beda u nas czesciej goscily :D Rowniez pozdrawiam :lol: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi