ina12 Opublikowano 10 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2006 1 mała kapusta pekińska 3 plastry ananasa 3 łyżki majonezu 1 łyżka dżemu pomarańczowego 2 łyżki jogurtu 1 łyżka musztardy chrzanowej Kapustę poszatkować, ananasa pokroić w kostkę. Majonez połączyć z jogurtem, dżemem i musztardą mieszać do uzyskania gładkiego sosu. Sosem tym zalać kapustę i ananasa, delikatnie mieszając. Sałatkę podajemy jako samodzielną albo jako dodatek do pieczonego drobiu. ina12 Cytuj
Bernimek Opublikowano 18 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2006 W celu przybliżenia sobie smaku pomarańczy z chrzanem ... chętnie wypróbuję !! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.