Dorunia Opublikowano 13 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2006 -2 szk.kaszy gryczanej(ugotowanej na sypko) -5 sztuk parówek -20 dkg.żółtego sera(startego) -1/2 szk.kwaśnej śmietany -3 łyżki ketchupu WYKONANIE: Ugotowaną w osolonej wodzie z dodatkiem tłuszczu kaszę gryczaną wykładamy do naczynia warstwami na zmianę z pokrojonymi parówkami i startym żółtym serem.Wierzch polewamy kwaśną śmietaną wymieszaną z ketchupem i doprawioną solą i pieprzem,posypujemy serem i zapiekamy. Smacznego :) :) :) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.