Dorunia Opublikowano 13 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2006 -40 dkg.parówek -3 jajka -6 dkg.mąki -olej -sól -pieprz -gałka muszkatołowa WYKONANIE: Parówki obrać ze skórki,pokroić nakawałki 6-8 cm.Białka ubić na sztywną pianę,połączyć z żółtkami i mąką,doprawić solą,pieprzem i gałką muszkatołową.W przygotowanym cieście maczać parówki,kłaść na silnie rozgrzany olej i smażyć ze wszystkich stron na rumiano. Smacznego :) :) :) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.