basga Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Zrobiłam dziś tę sałatkę -pychota! Cytuj
Jolcia Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Cieszę się Basiu,że sałatka smakuje :P . Cytuj
elunia.o Opublikowano 15 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2007 Potwierdzam,że sałatka jest rewelacyjna.Mogę ją jeść codziennie. :P Szkoda,że już wkrótce skończą się świeże kalafiory. :sad: Co proponujesz zamiast tego na zimę? Cytuj
Jolcia Opublikowano 15 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Października 2007 Elunia jest tak dużo sałatek,że trudno mi doradzić.Wszystkie są dobre. Ja lubię wszystkie z tortelini,z zupek chińskich,z ananasem,z pieczarkami. Cieszę się ,że ta z kalafiora smakowała. Cytuj
niuniaczek Opublikowano 17 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2007 Wydrukowałam sobie ten przepis i w najbliższym czasie zrobię tę sałatkę. Odnośnie surowego kalfiora, to czytałam, ze można go jeść ale należy włozyć do na około 1 min do wrzątku z łyżką octu. Kalafior nie zmięknie a my mamy pewność, że wszystkie znajdujące sie w nim "żyjątka" zginą (których w kalafiorach jest naprawdę sporo). Ja zawsze tak robię i jem bezpiecznie, pozdrawiam jak wypróbuję dam komentatrz Cytuj
gosiek50 Opublikowano 20 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2007 Właśnie zaserwowałam tę sałatke mojej rodzince , i przeszło moje miłe zaskoczenie , bardzo wszystkim smakowało , ta sałatka często bedzie gościć na naszym stole dzięki za fajny przepis. :grin: Pozdrawiam Cytuj
Jolcia Opublikowano 20 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Października 2007 Dzięki Gosiek za wypróbowanie sałatki.Fajnie,że tobie i rodzince smakuje.Też pozdrawiam :grin: Cytuj
grumko Opublikowano 22 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2007 w sobotę mamy gości i zamierzam zaserwować tą sałatkę: wrażenia w przyszły poniedziałek;-)) Cytuj
minia51 Opublikowano 26 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2007 Jolciu, sałatka super. zrobiłam ją wczoraj i..... już jej nie ma.Dziękuję za przepis Cytuj
Jolcia Opublikowano 26 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Października 2007 Minia bardzo się cieszę :?: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi