ina12 Opublikowano 20 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2006 Dwie torebki ugotowanego ryżu puszka kukurydzy 30 dag pieczarek uduszonych w rosołku cebula podsmażona pomidory, papryka 4 parówki - przekroić parówkę wzdłuż na 4 części do 1/3 jej długości Składniki wymieszać, przełożyć do naczynia żaroodpornego. Nie rozcietą część parówki włożyć w przygotowaną masę. Resztę parówki porozkładać na powierzchni ryżu. Wszystko posypać żółtym serem i zapiec. ina12 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.