ina12 Opublikowano 22 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2006 kilogram kapusty białej kilogram kapusty wloskiej kilogram marchwi kilogram ogórków kilogram pomidorów kilogram papryki kilogram jabłek ziele angielskie, 3 liście laurowe Kapustę poszatkować, a resztę warzyw pokroić. Zalewa1/2 szklanki cukru szklanka octu szklanka oleju Jarzyny gotować razem z zalewą 20-30 minut i gorące wkładamy do słoików, można zapasteryzować. ina12 Cytuj
IGA Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Ta sałatka jest przepyszna. Właśnie zrobiłam i z czystym sumieniem gorąco polecam. Zrobiłam jedną porcję zgodnie z przepisem, a wcześniej w wersji bez jabłek i papryki. W jednym i w drugim wariancie smakuje wyśmienicie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.