aska1985 Opublikowano 24 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2006 Witam czy mógłby mi ktoś podać tabelę kaloryczną albo adres do niej. Pozdrawiam:) Cytuj
DeLarge Opublikowano 25 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2006 zawsze warto pogooglować: https://www.google.pl/search?q=kalorie+tabe...:Pl-PL:official Cytuj
ina12 Opublikowano 25 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2006 DeLarge dziękuję bardzo za podanie tabel kalorycznych, jak również za aktywność , udzielanie pomocy, i za przepisy. Pomimo ze mam bardzo dużo choresterolu nie potrafię całkowicie zrezygnować ze słodyczy, one tylko u mnie spowodowały ten wysoki bardzo poziom. Ale zażywam tabletki i myślę że jak za cztery miesiące pójdę do kontroli to się unormuje. Nie mam zamiaru panikować. Z serdecznymi pozdrowieniami dla Ciebie ina12 Cytuj
aska1985 Opublikowano 25 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Września 2006 Dzięki za podanie strony:) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi