KamiL Opublikowano 30 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2006 siemka! jestem poczatkujacym kucharzem tzn teraz sie narazie uczy w szkole gastronomicznej jestem w drugiej klasie.Mam takie nietypowe pytanie jaki byscie mi proponowali przepis na przeprosiny?? musi on byc łatwy do przetransportowania rowerem kilka km.i najlepiej jakby byl z warzyw.Pytam bo mam dylemat ;/;/ dziekuje z gory. pozdro! Cytuj
DeLarge Opublikowano 30 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2006 ja dałbym się udobruchać prostym i zarazem tanim przepisem: zapiekane pory w sosie beszamelowym/śmietanowym/czosnkowym (<---do wyboru) a wszystko posypane dobrym parmezanem (<---jedyny droższy element) Cytuj
KamiL Opublikowano 30 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Września 2006 hym... prosilbym o dokladny przepis:) dziekuje bardzo za porade:) Cytuj
DeLarge Opublikowano 1 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2006 przepis jest bardzo prosty: należy obgotować przez ok. 10 min pory (pozbawione zielonych części w lekko osolonej wodzie) następnie przygotowujemy np. sos beszamelowy przekładamy pory do naczynia żaroodpornego, zalewamy sosem posypujemy serem zapiekamy aż ser się zarumieni Cytuj
KamiL Opublikowano 1 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Października 2006 musze sprobowac;D ja myslalem o ruletkach takich co widzialem na stronie PASCAL poprostu gotuj co o tym myslicie?? Cytuj
basga Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2006 przepis jest bardzo prosty: należy obgotować przez ok. 10 min pory (pozbawione zielonych części w lekko osolonej wodzie) następnie przygotowujemy np. sos beszamelowy przekładamy pory do naczynia żaroodpornego, zalewamy sosem posypujemy serem zapiekamy aż ser się zarumieni no wiesz...ja tu nie dojadam przed świetami a ty takie smakowitości podajesz.... :-D Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.