Dorunia Opublikowano 1 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2006 -70 dkg.filetów z dorsza -sok z 1 cytryny -pęczek cebuli dymki -masło -2 łyżki mąki -2 łyżki curry -1 szk.mleka -1 szk.bulionu -1/2 szk.śmietany kremówki -sól,biały pieprz Rybę umyć i pokroić w kostkę,skropić sokiem z cytryny.Dymkę pokroić w krążki i podsmażyć na maśle,oprószyć mąką i curry i zasmażyć.Zalać rosołem i mlekiem, zagotować i zabielić śmietaną.Rybkę w tym sosiku gotować około 10 minut.Posolić,popieprzyć i można podawać z ryżem. SMACZNEGO ;-) :grin: :-D Cytuj
Wiolunia Opublikowano 24 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2006 Polecam wyprubowałam pycha :-) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.