Dorunia Opublikowano 1 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2006 -bakłażan -oliwa -ser feta -sól,pieprz -przecier pomidorowy -woda lub wino Przecięte wzdłóż bakłażany obsmażam na oliwie,żeby zmiękły,następnie wkładam do naczynia żaroodpornego odciętym na wierzch,solę, pieprzę i kładę po ładnym plasterku sera fety,a na wierzchy polewam gęstym sosem pomidorowym.Do naczynia wlewam trochę wody lub wina i zapiekam około pół godziny w 170 st. SMACZNEGO ;-) :grin: :-D Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.