Marcin Opublikowano 2 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2006 Zapraszam na nową, zaprzyjaźnioną stronę: [LINK NIEAKTUALNY] Będą tam opisywane (zresztą bardzo ciekawie) wycieczki do różnych krajów świata. Wszystko opatrzone ciekawymi zdjęciami. Jak na razie dostępny jest opis wycieczki do Turcji: [LINK NIEAKTUALNY] Wraz z Dorotą serdecznie zapraszamy wszystkich zainteresowanych tematem - nie pożałujecie czasu spędzonego na [LINK NIEAKTUALNY] ;-) Cytuj
Gość Kartoffel Opublikowano 7 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2007 Będą jakies relacje z Nepalu i Bhutanu?Te kraje fascynują mnie najbardziej Cytuj
slonko Opublikowano 14 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2007 Będzie Nepal na pewno, bo kumpel był i nieźle obfocił go, ale teraz jest na innym wyjeździe i muszę czekać, buuu nie lubię czekać :wink: Cytuj
bernadettt Opublikowano 14 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2007 super!!! :wink: :wink: :lol: Cytuj
Marcin Opublikowano 14 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2007 Ja zaktualizuję nieco listę opisywanych na stronie państw: [LINK NIEAKTUALNY] [LINK NIEAKTUALNY] [LINK NIEAKTUALNY] [LINK NIEAKTUALNY] [LINK NIEAKTUALNY] [LINK NIEAKTUALNY] Chwilę nie byłem a Wy pół świata opisaliście - ładnie to tak :wink: Cytuj
slonko Opublikowano 14 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2007 No, to tylko początek :wink: Będą nowe, a i te obecne będą uzupełniane, bo przecież tyle ścieżek do przejścia, tyle dróg do przejechania.... Pozdrawiam :wink: Cytuj
slonko Opublikowano 2 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2007 "Jest mniej więcej połowa roku 2002. Tak, wreszcie udało się. Ta wyprawa do krainy Troli to spełnienie naszych dwuletnich marzeń o Skandynawii - "Alasce Europy"... bo przecież góry i niezła "wyrypa" to jest to, co tygryski lubią najbardziej " - relacja Marcina Franke z podróży do Norwegii Ciąg dalszy tutaj: [LINK NIEAKTUALNY] [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi