Skocz do zawartości

Kurczak W Delikatnej Pierzynce


Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Składniki: -podwójna pierś z kurczaka -1 jajko -1 łyżka mąki pszennej -1 łyżka majonezu -wegeta Piersi rozbić , posypać wegetą i odstawić na godzinkę. Jajko, mąkę, majonez [ ja daję Dekoracyjny] zmiksować na gładką masę. Piersi maczać w masie i kłaść na gorący tłuszcz. [Tłuszcz dowolny] Piersi po upieczeniu są delikatne i pyszne. POLECAM. ;-)

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.