Dorosia Opublikowano 4 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2006 Dziś odkryłam wasze forum i bardzo mi się tu podoba! Jestem początkującą internautką, mam tremę i jeś li coś zrobię nie tak, to sorry... ;-) Cytuj
Marcin Opublikowano 4 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2006 Witaj i o nic się nie bój. Nie możesz tutaj nic popsuć, a jak np. umieścisz post tam gdzie nie trzeba czy coś to przeniesiemy ;-) Także czuj się jak u siebie :grin: Pozdrawiam Marcin Cytuj
Dorota Opublikowano 4 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2006 Witam na forum moją imienniczkę :grin: Służymy radą i pomocą w razie czego, mam nadzieje że będzie Ci z nami dobrze ;-) Cytuj
Dorunia Opublikowano 4 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2006 Ja również witam wśród nas moją imienniczkę ;-) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi