DeLarge Opublikowano 4 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2006 w piątek podejmuję znajomych...potrzebuję efektownego przepisu, mam na myśli ciekawe tortellini ale czekam na waszą inwencję smakowicze! Cytuj
Dorota Opublikowano 5 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2006 hmm ... a może jakąś sałatkę z makaronem tortellini. Mam takie propozycje: ;-) makaron + oliwki :grin: makaron + brokuły :-D makaron + mozzarella :P makaron + kukurydza :P makaron + czosnek Cytuj
DeLarge Opublikowano 6 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Października 2006 Dorota! wybrałem wersję z mozzarellą...jutro podzielę się wrażeniami i dopiszę co jeszcze zaserwowaliśmy, btw ---> dosyć kosztowna jest ta mozzarella ale raz się żyje Cytuj
DeLarge Opublikowano 7 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Października 2006 Dorota! smakowało i to bardzo ale koleżanka przebiła mnie sałatką: prażony słonecznik, zblanszowane brokuły, szynka(wiem wczoraj był piątek) i majonez...po prostu poezja Cytuj
Dorota Opublikowano 8 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2006 Cieszę się, że mogłam pomóc ;-) . A ten przepis na nową sałatkę to nawet całkiem, całkiem - w przyszłości wypróbuję - dziękuję :grin: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi