Jolcia Opublikowano 21 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2006 Ja również piekę to ciasto ale pod nazwą Uśmiech teściowej. Połowę ciasta kruchego mrożę a potem trę na tarce. Wszystkim smakuję. Cytuj
Wiolunia Opublikowano 24 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Października 2006 Drugą część ciasta trzeba mocno schłodzić i zetrzeć na tarce prosto na budyń :-) Cytuj
bikerowa Opublikowano 2 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2006 Zrobilam to ciasto w poprzedni weekend wszystkim smakowalo a na dodatek na talerzu super się prezentuje jakby to byl sernik. Takiego uroku dodaje ten budyn.Posłuchałam rady Wioluni i na wierzch starłam zamrożone ciasto , chyba to najprostszy sposób. Polecam to ciasto wszystkim, nawet tym którzy nie lubią jabłecznika. Pozdrawiam i życzę smacznego Cytuj
Wiolunia Opublikowano 5 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 Super że smakowało pozdrawiam Wiolunia :-) Cytuj
renigliwice Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Bardzo smaczne i szybkie w wykonaniu ciasto. Dziękuję Wioluniu za przypomnienie mi tego przepisu. :razz: :razz: :grin: Cytuj
basga Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Ciacho jest pyszne-było u mojej mamy na święta. Cytuj
azi Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Ciasto wygląda bardzo,ale to bardzo apetycznie:) Już niedługo napewno się na nie skuszę :razz: Cytuj
niuniaczek Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Ja też będę je piec na niedzielę pewnie, żeby było swieżutkie, pozdrawiam :razz: :razz: :grin: Cytuj
EWA1992 Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Mam podobny przepis tylko,że ja dodaje jeszcze do ciasta 2/3 szklanki śmietany i łyżeczke octu i czekam aż zacznie rosnąć i wtedy wszystko zarabiam. Ciasto jest smaczne. Cytuj
wiola344 Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 :D :D Witaj Wiolunia dzisiaj piekłam jabłecznik z budyniem -ciacho jest pyszne ale ja lubie ciepłe i troche mi sie rozlatywało podczas krojenia ale jak to mowia łakomstwo nie zna granic i musze dodac że ja nie mroziłam drugiej połowy ciasta ale rozwałkowałam i położyłam na budyń jest kruchutkie i pyszne .Polecam to ciacho wszystkim łakomczuchom. :D :) Cytuj
mela Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Wiolunia wielka bużka na fajny przepis i na czasie,dziekuje miłego dnia żyzcę!!! Cytuj
gosia34 Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Ja również znam to ciasto pod nazwą uśmiech teściowej, jak zwał tak zwał ale jest pyszne. Cytuj
role model girl Opublikowano 28 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2007 moje wyszło troszkę inaczej :-) ale bardzo szybko zniknęło, bo smakowało calej rodzinie [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi