Gosia77 Opublikowano 27 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2009 Przepis wypróbowałam i polecam ;) Na wierzch zamiast rozwałkowywać zrobiłam kruszonkę i też smakował oto moja wersja :( Cytuj
Gość floowerpoower2 Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Rewelacja :-) łatwe do wykonania i naprawdę wszystkim smakuje :?: Cytuj
mart Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2009 zgadza sie,wlasnie je upieklam,bardzo dobre,jablka posypalam cynamonem,budyn wisniowy bo nie mialam innego, polecam! Cytuj
Gość blue1424 Opublikowano 2 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2009 :grin: hej!!! WIOLUŚ własnie piekę twoje ciacho jeszcze 30min juz sie nie moge doczekać kiedy spróbuję :-D :D . napiszę jak wyszło!! Pozdrawiam Cytuj
Gość blue1424 Opublikowano 3 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2009 hej!!!WIOLUŚ JABŁECZNIK REWELACJA!! :grin: :-D :D ! JESZCZE WCZORAJ ZNIKŁ Z BLASZKI!!CHŁOPAKI SIE NIM ZAJADALI!!!POZDRAWIAM :D Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi