Althona Opublikowano 24 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2007 nie chce sie wymądrzać ....ale sama nie tak dawno zdawalam maturkę ...wiecej snu......przemeczenie gwarantowane...i coooooraz wooooolniejsze wchlaaaaaanianie wiedzy......i czokletek z wysoką zawartością kakao.....np.80%.... Życzę powodzenia...i wytrwałości... Cytuj
Masahiko Opublikowano 24 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2007 Erm... nie dziękuję żeby nie zapeszyć :wink: A od czekolady to się już chyba uzależniłam, zwłaszcza od gorzkiej, mojej ulubionej :wink: Pozdrawiam Cytuj
zebcia Opublikowano 23 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2008 Co prawda nigdy się tak naprawdę nie odchudzałam, bo nie było takiej potrzeby. Wręcz przeciwnie robię wszystko, żeby trochę przybrać na wadze. I właśnie mi się udało - 3kg w tydzień, a to efekt rzucenia palenia :-D Nie wiem tylko jak tak dalej pójdzie, czy za miesiąc nie będę korzystać z powyższej diety. Chociaż mój tryb życia na to nie pozwoli - dużo ruchu przede wszystkim polecam!!! Cytuj
Christina Opublikowano 24 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2008 Nie radzę korzystać z powyższej diety, jeśli chcesz zachować zdrowie i energię. Ta dieta jest bardzo niskokaloryczna, a w tej chwili dni są coraz chłodniejsze i zwiększa się zapotrzebowanie na energię. Ponadto, chudnięcie 5 kg na miesiąc, to stanowczo za dużo i powrót do wcześniejszego trybu żywienia spowoduje szybki wzrost wagi i mozemy wazyć więcej, niż przed rozpoczęciem tej "diety". Wątpię, że osoby, które podjęły się tej "diety", wytrwały w niej i trwają do dziś - to nierealne... Cytuj
kasiek88 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2008 kurcze, ale to tak bez małej czekoladki? lub batonika? jej.. ja to duzo nie waze bo moze tylko ponad 50 kilo...ale fecik na brzuszku to juz niezły jest...niewiem własnie co z tym fecikiem zrobić, bo tak to odchudzanie raczej mi niepotrzebne;) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi