Sibi Opublikowano 6 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2006 Witam serdecznie. Krótko o mnie :czas spędzony w kuchni uważam za niezłą zabawę,gotuję bo lubię,jem bo uwielbiam. Pozatym jestem normalnym facetem . ;-) :grin: :-D Cytuj
Dorota Opublikowano 7 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2006 Witam Cię Sibi bardzo serdecznie w naszym gronie Smakowiczów ;-) Mam podobnie jak Ty: uwielbiam gotować, piec i lubię to jeść – no ale z tym niestety to trzeba uważać :grin: Widziałam, że podałeś świetną recepturkę na kanie, może masz jeszcze jakieś ciekawe przepisy? Pozdrawiam :-D Cytuj
Dorunia Opublikowano 7 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2006 Witamy Cię Sibi cieplutko w naszym gronie ;-) Cytuj
Magdalena Opublikowano 7 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2006 :grin: Witaj!!! Sibi!!! Jak miło powtać faceta ,w naszym bardzo kobiecym gronie .Pozdrawiam Magdalena!!! ;-) Cytuj
Wiolunia Opublikowano 7 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2006 Witam bardzo miło faceta na naszym forum pozdrawiam i myślę że spodoba ci się . ;-) Cytuj
monilek26 Opublikowano 7 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2006 Serwus Sibi. Mam nadzieje że będziesz spędzał z nami miło czas i dorzucisz parę przepisów ;-) Pozdrawiam Cytuj
gosiek50 Opublikowano 7 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2006 Witaj Sibi na forum smacznego, myślę że zadomowisz się na dobre i spędzisz z nami fejne chwile. ;-) Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi