Skocz do zawartości

Wieprzowina Z Kolbami Kukurydzy


Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

30 dkg schabu puszka kolb kukurydzy puszka fasolki szparagowej 2 małe cebulki 5 pieczarek 2 łyzki sosu sojowego 2 ząbki czosnku 3 łyzki oleju 2 łyżeczki miodu Schab pokroić w cieńkie paseczki, kukurydzę i fasolkę odsączyć. Cebulę i czosnek drobno pokroić a pieczarki pociąć w plasterki. Na patelni rozgrzać olej dodać schab, cebulę i czosnek, smażyć ok 5 minut. Następnie dodac pieczarki, sos sojowy, miód i chwilę dusić na małym ogniu. Na końcu dodac fasolkę i kukurydzę (przeciąć na pół), przykryć i dusić ok 10 minut. Podawać z ryżem. Smacznego!

  • 11 lat później...

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.