zuziorek Opublikowano 10 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2006 30 dkg schabu puszka kolb kukurydzy puszka fasolki szparagowej 2 małe cebulki 5 pieczarek 2 łyzki sosu sojowego 2 ząbki czosnku 3 łyzki oleju 2 łyżeczki miodu Schab pokroić w cieńkie paseczki, kukurydzę i fasolkę odsączyć. Cebulę i czosnek drobno pokroić a pieczarki pociąć w plasterki. Na patelni rozgrzać olej dodać schab, cebulę i czosnek, smażyć ok 5 minut. Następnie dodac pieczarki, sos sojowy, miód i chwilę dusić na małym ogniu. Na końcu dodac fasolkę i kukurydzę (przeciąć na pół), przykryć i dusić ok 10 minut. Podawać z ryżem. Smacznego! Cytuj
dors Opublikowano 10 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2018 (edytowane) Kukurydza z puszki to jednak nie to. Edytowane 10 Stycznia 2018 przez dors Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.