Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zobaczcie,jak bliziutko do morza z ulicy Zdrojowej! Reniu-Ty też bedziesz otoczona wodą dookoła prawie....wszystko pięknie tyle że ja nie umiem pływać,hi,hi,hi ale pooglądam sobie odciski dłoni naszych gwiazd. Byłybyśmy sąsiadkami prawie gdyby wyjazdy były w tym samym czasie a tak to się miniemy.

• Odpowiedzi 145
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano

Nie wiem jak u Was ale u nas grzeje niemilosiernie! Tylko sie wyciagnac w basenie i przelezec tak caly dzien!

post-3249-1183690644_thumb.jpg

Opublikowano

Dzięki dziewczyny ale jestem poprostu ZA-ŁA-MA-NA....za oknem jest 13 stopni i cały czas leje a ja jutro mam wesele no i nad morzem też jest koszmarna pogoda...najchętniej to walnęłabym się spać i wstała po niedzieli!

Opublikowano

Basiu nic się nie przejmuj od poniedziałku ma być poprawa pogody,życzę Ci i wszystkim urlopującym słońca,słońca i jeszcze raz słońca. Odezwij się zaraz jak wrócisz,napisz jak po weselisku.

Opublikowano

Już od kilkunastu dni czytam tę stronę. Jest fantastyczna! Od dziś próbuję coś pisać ale jeszcze dobrze nie umiem. Jak się nauczę to podam wiele moich przepisów których nie znalazłam na tym forum. Pozdrawiam wszystkich nieznajomych.

Opublikowano

:mrgreen:  Witaj  miniu ty już umiesz tak jak tu pisałaś w ten sam sposób podajesz przepisy tylko na odpowiedniej stonie :razz:

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Strona jest fantastyczna!!!!!!!!!!! Ludzie sensacjonalni!!!!!!!!! Juz dawno nie spotkalam tylu sympatycznych i zyczliwych osob na raz!!!!!!!! Tak trzymac!!!!!!!!!!! Jesli chodzi o mnie to dodatkowo dochodzi ten aspekt, ze o kazdej porze dnia i nocy, mam mozliwosc pogadania po Polsku :-D, co mnie bardzo cieszy. Pozdrowienia

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Obiecałam Wam fotki z wesela i dotrzymuję słowa...chyba wklejam we właściwym miejscu...bo to jakby nie było zwierzenia :grin: .Szkoda,że nie mam tego,jak tańczyłam boso....

post-4359-1189278341_thumb.png

post-4359-1189278408_thumb.png

post-4359-1189278476_thumb.png

post-4359-1189278552_thumb.png