basga Opublikowano 4 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2007 Zobaczcie,jak bliziutko do morza z ulicy Zdrojowej! Reniu-Ty też bedziesz otoczona wodą dookoła prawie....wszystko pięknie tyle że ja nie umiem pływać,hi,hi,hi ale pooglądam sobie odciski dłoni naszych gwiazd. Byłybyśmy sąsiadkami prawie gdyby wyjazdy były w tym samym czasie a tak to się miniemy. Cytuj
Agusia Opublikowano 6 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2007 Nie wiem jak u Was ale u nas grzeje niemilosiernie! Tylko sie wyciagnac w basenie i przelezec tak caly dzien! Cytuj
Dorunia Opublikowano 6 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2007 Basiu życzę Tobie i Twojemu mężowi słonecznej i ciepłej pogody i super udanego wypoczynku :wink: Cytuj
iwona30 Opublikowano 6 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2007 Basiu życzę Ci udanego wypoczynku i oczywiście pięknej pogody. Agusia dzieciątko masz śliczne jak ja lubię takie małe robaczki. Cytuj
basga Opublikowano 6 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2007 Dzięki dziewczyny ale jestem poprostu ZA-ŁA-MA-NA....za oknem jest 13 stopni i cały czas leje a ja jutro mam wesele no i nad morzem też jest koszmarna pogoda...najchętniej to walnęłabym się spać i wstała po niedzieli! Cytuj
apsik Opublikowano 8 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2007 Basiu nic się nie przejmuj od poniedziałku ma być poprawa pogody,życzę Ci i wszystkim urlopującym słońca,słońca i jeszcze raz słońca. Odezwij się zaraz jak wrócisz,napisz jak po weselisku. Cytuj
minia51 Opublikowano 8 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2007 Już od kilkunastu dni czytam tę stronę. Jest fantastyczna! Od dziś próbuję coś pisać ale jeszcze dobrze nie umiem. Jak się nauczę to podam wiele moich przepisów których nie znalazłam na tym forum. Pozdrawiam wszystkich nieznajomych. Cytuj
wiola344 Opublikowano 8 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2007 :mrgreen: Witaj miniu ty już umiesz tak jak tu pisałaś w ten sam sposób podajesz przepisy tylko na odpowiedniej stonie :razz: Cytuj
Dorunia Opublikowano 8 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2007 Miniu,każda z nas była na początku zdezorientowana,gdzie pisać,ale jakoś poszło i Ty też szybko wsiąkniesz w ten klimat i będziesz zasuwała. Pozdrawiam :razz: Cytuj
Jagodka Opublikowano 30 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2007 Strona jest fantastyczna!!!!!!!!!!! Ludzie sensacjonalni!!!!!!!!! Juz dawno nie spotkalam tylu sympatycznych i zyczliwych osob na raz!!!!!!!! Tak trzymac!!!!!!!!!!! Jesli chodzi o mnie to dodatkowo dochodzi ten aspekt, ze o kazdej porze dnia i nocy, mam mozliwosc pogadania po Polsku :-D, co mnie bardzo cieszy. Pozdrowienia Cytuj
basga Opublikowano 8 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2007 Obiecałam Wam fotki z wesela i dotrzymuję słowa...chyba wklejam we właściwym miejscu...bo to jakby nie było zwierzenia :grin: .Szkoda,że nie mam tego,jak tańczyłam boso.... Cytuj
ina12 Opublikowano 8 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Września 2007 Basiu podsumowałam krótko, super a jaką masz figurkę mmmmm. Cytuj
Masahiko Opublikowano 8 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2007 Mhm, szczupła jak nie wiem i w dodatku sukienka ślicznie dopasowana :grin: Cytuj
justhi Opublikowano 8 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2007 Basiu, skoro tańczyłaś boso, to musiała być niezła impreza :grin: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi