basga Opublikowano 25 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2007 A ja tak sobie myślę,że Justyna K to już dawno powinna wrócić z tego rozrywkowego wypadu :wink: a tu cisza.... Cytuj
Dorunia Opublikowano 25 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2007 Basiu,a może naszej Justynce tak się spodobało,że przedłużyła pobyt w hotelu Gołębiewskim :wink: Cytuj
ina12 Opublikowano 25 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Września 2007 Napewno Justynka wróciła i teraz odpoczywa. Cytuj
ina12 Opublikowano 27 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Września 2007 Kasiulek mały Aleksander jest bardzo ładny i buźka jest jego taka słodka i roześmiana. Czy on zawsze ma taki ładny wyraz twarzy? Cytuj
Kasiulek Opublikowano 28 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2007 Tak, Halinka... on zawsze się śmieje ;-) A ja mówię jego mamusi, że bardzo szybko nabawi się zmarszczek mimicznych- bo przy tym bąbelku nie da rady się nie śmiać :-) Cytuj
zuziorek Opublikowano 29 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2007 Kasiulek do twarzy ci z tym bąbelkiem....fajna będzie z ciebie mamuska. Tylko młoda jesteś więc naciesz się najpierw zyciem :-) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi