monisia Opublikowano 9 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2007 ja owocowych nie pije tylko czerwona i zielona a teraz dziurawiec bo mie cos bebolek naala :arrow: kupiłam dzis czerwona liptona o smaku marakui i jabłka.hmmm niepolecam ;-) w smaku przypomina..świezego ogórka hihiihihih Cytuj
zuziorek Opublikowano 9 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2007 kate 76 dzięki ty masz trzech synów a ja dwie córki :wink: moja starsza ma 3 lata i 7 miesięcy a młodsza ma 7 miesięcy obydwie są z czerwca. :razz: Rocznica ślubu też w czerwcu :razz: Justynko tu Kasia /zuziorek/ dodam, że oprócz moich dwóch czerwcowych córek zuzka z 27, natala z 24 ja również mam rocznicę w czerwcu 23 Jaki smieszny zbieg okoliczności. Wkleje moje dwa cukiereczki..... Cytuj
Dorota Opublikowano 9 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2007 Kasiu śliczne masz dziewczynki :razz: Gratuluję Ci "takich cukiereczków" :razz: Pozdrawiam Ciebie i dziewczynki :wink: Ps. Bardzo ładne mają imiona - strasznie mi się te imiona podobają :arrow: Cytuj
renigliwice Opublikowano 9 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2007 Śliczne te TWoje córeczki, Kasiu! Następnym razem pochwalę się moim łobuziakiem, Mateuszkiem. Ma 4 latka . Pa. Renata :wink: :razz: :razz: Cytuj
szanti Opublikowano 9 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2007 ja urodziłam sie (05.05) córeczke urodziłam (06.06.2001) a synka (22.02.2003). Lekarz na porodówce gdy rodziłam Nikosia smiał sie ze powinien przetrzymać poród do (03.03). :wink:) A to moje skarby Cytuj
Dorota Opublikowano 9 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2007 Małgosiu śliczne są "te Twoje skarby" :razz: Macie bardzo fajne daty urodzin, ...macie urodziny w imieniny miesiąca :wink: Pozdrawiam Ciebie i dzieciaczki :razz: Cytuj
zuziorek Opublikowano 9 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2007 Kochani a może zwrócimy się do Marcian by utworzył nam podtemat: Poznajmy się. Wklejalibyśmy swoje i bliskich zdjęcia. Nasze biesiady przy zastawionych stołach. Byłoby tak bardziej realnie na naszym forum? Cytuj
szanti Opublikowano 9 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2007 :wink: zuziorek bardzo fajny pomysł z tym podtematem. Dorotko bardzo dziekujemy za pozdrowionka . Całuski Cytuj
Justyna.K Opublikowano 9 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2007 Justynko tu Kasia /zuziorek/ dodam, że oprócz moich dwóch czerwcowych córek zuzka z 27, natala z 24 ja również mam rocznicę w czerwcu 23 Jaki smieszny zbieg okoliczności. Wkleje moje dwa cukiereczki..... zuziorku śliczne dziewczynki :wink: moje daty takie Roksanka 28 czerwca 2003 a Martyna 15 czerwca 2006 :razz: Rocznica ślubu 26 czerwca :arrow: to starsza ROKSANKA [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] a tu młodsza MARTYNKA [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] Jestem za podtematem poznajmy się :razz: Cytuj
Justyna.K Opublikowano 9 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2007 szanti sliczne te twoje szkraby Cytuj
kate_76 Opublikowano 9 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2007 justynko jakie slodkie te panienki a ten bobas ...no brak slow chcialam dolaczyc zdjecie moich lobuziakow ale chyba cos zle zrobilam bo nie ma ,dowiem sie jak to dolacze pozdrawiam Cytuj
szanti Opublikowano 9 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2007 Justynko Ty tez masz przekochane i przesłodkie dzieciateczka. Pozdrowionka Cytuj
Dorota Opublikowano 9 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2007 Justynko i Kate - śliczne macie pociechy :grin: :grin: :grin: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi