Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wszystkie macie bardzo ładne i słodkie pociechy. Ja się urodziłam 12 grudnia, a mój syn 18 grudnia. Pozdrawiam, całuję i ściskam wszystkie dzieciaczki, oraz ich mamy.

• Odpowiedzi 145
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano

Ha,mój syn tez się urodził 12 grudnia a ja 3 marca,moja siostra 5 maja! Pozdrawiam mamusie tych pięknych dzieciaczków!

Opublikowano

Kochani a może zwrócimy się do Marcian by utworzył nam podtemat:

Poznajmy się.

Wklejalibyśmy swoje i bliskich zdjęcia. Nasze biesiady przy zastawionych stołach. Byłoby tak bardziej realnie na naszym forum?

Tak się stało. Utworzyliśmy forum "Smakowicze o sobie", a pomyślałem, że nasze zainteresowania to właśnie podzbiór tego tematu forum "Nasze zainteresowania" przeniosłem do nowo utworzonego forum. Czy tak będzie dobrze?
Opublikowano

Witam wszystkich! Dzięki forum można poszerzyć swój repertuar przepisów i dowiedzieć się od innych wielu rzeczy. Często przeglądam forum i denerwuje mnie czasem ostra krytyka lub kąśliwe uwagi adresowane do innych. poza tym że się pojawiają niczego innego nie wnoszą. nie zrozumcie mnie żle- sama nie jestem aniołem -Ina wie o tym najlepiej. pozdrawiam, kaya

Opublikowano

OJ WCIĄGA !!!!!!!!!!!! Jak już się tu zamieszka na chwilę, to trzeba zajrzeć codziennie chociaż raz ( oczywiście jak sie pracuje ).Kiedy nie pracowałam, otwierałam stronę kilka razy dziennie. Zaglądajmy też na " POZNAJMY SIĘ ", wklejajmy swoje zdjecia, bedziemy znać sie równiez " z widzenia"> Ja wkleję jutro , bo zaraz idę na spacer z synkiem,czekamy na zdjęcia Doroty i Marcina jako Rodziców strony An

Opublikowano

Ja bardzo przywiazalam sie do tego forum.Nie ma dnia, zebym na niego nie zagladala.Bardzo sie ciesze,ze na tym forum jest bardzo duzo zyczliwych i milych sobie osob,ktore dziela sie wlasnymi przepisami i sluza swoimi cennymi poradami. Pozdrowienia dla wszystkich nalogowych SMACZNIAKOW :grin: :grin: :grin:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

🙂 Cześć! Swietne dziewczynki , aż zazdroszczę ,bo ja mam dużego syna >A tak zawsze chciałam mieć dziewczynki i na pewno rozpieszczała bym je. Za to samorealizuję się ,gdy przebywam w towarzystwie siostrzenic. Chłopcy są bardzo samodzielni i mają tzw.męskie tajemnice... Co do forum to często wpadam ,poczytam i mam namiary w ulubionych /a tak byle jakie strony nie goszczą/ rzadko się wypowiadam ,bo kucharką jestem przeciętną , ale lubie gotować ,piec i jeść . Forum jest super.... 🙂 i towarzystwo różnorodne ,wesołe. Powodzenia 🙂 :roll:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Skoro wszyscy sie chwala swoimi pociechami , to ja tez chetnie pochwale sie moim lobuziakiem! To jest Emilka, urodzona 19 kwietnia 2006! Za niecale 2 tygodnie konczy roczek. Coreczka tatusia! Ostatnimi czasy zrobil sie z niej niesamowity lobuz, lazik, itp Nie usiedzi w jednym miejscu nawet minutki!

post-3249-1176090130_thumb.jpg

Opublikowano

Proszę mi uwierzyć, ja naprawdę wpadłam w nałóg i bardzo się uzależniłam od strony " SMACZNY.pl".

Mam pytanie czy w takim samym stanie znajduje się więcej osób jak ja?

ina12

Ino miła, ja zaczynam, właśnie wpadać w nałog czytania..i pisania...tego forum...przedtem dotykałam czata zw wolnych chwilach bo 40 latka z 2 dzieci niewiele ma czasu na kontakty towarzyskie(dzieci 8 i 4}..zwykle pogadałam chwilę na czacie...ale tu jest dużo milej.. nie ma porównania.... załuję że okno czatu tego forum mi nie działa. bu.....po prostu brak mi rozmowy ... pozdrawiam miło i serdecznie m...fajny nałóg.z pozytywnymi skutkami bardzo :oops: :oops: :razz: .....