ania Opublikowano 26 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2006 2,5 kg karkówki BAJC: musztarda sarebska olej sok z jednej cytryny 5-6 ząbków czosnku ziele ang. , jałowiec, kolendra, pieprz miel. , zioła prowansalskie Mięso pokroić na płaty ok. 3cm. grubości naciąć w zdłuż nie do samego końca w dwóch miejscach, a następnie zapleść warkocze spinając koniec wykałaczką lub szpilką do zrazów.Posmarować warkocze bajcem i wstawić na noc do lodówki. Następnie obsmażyć na oleju,przykryć folią aluminiową ,wstawić do piekarnika i piec w 200 st. C. i upec. :-) Cytuj
dareks Opublikowano 26 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2006 ciekawy przepis jszcze jak by bylo zdjecie to by byla rewelacja musze go wyprobowac Cytuj
Bernimek Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2006 Aniu czy do bejcy dodajesz całą musztardę ?? Cytuj
ania Opublikowano 29 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Października 2006 Aniu czy do bejcy dodajesz całą musztardę ?? Ja daję ok. 1/2 słoiczka. Jak tylko zrobię tą potrawę postaram się dołączyć zdięcie, zapewniam,że mięsko jest niebywale aromatyczne,soczyste, a zarazem kruche. Zyczę smacznego !!!!! Cytuj
Wiolunia Opublikowano 29 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2006 Bardzo ciekawy przepis napewno wyprubuję i będzie ekstra :-) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.