Gość jakubek Opublikowano 29 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2006 Witam ! Od pewnego czasu zamiast gotowac buraki ( czerwone ), ukladam je w foremce aluminiowej i przykrywam folia aluminiowa. Wkladam do piekarnika na 1 godzine w temp. 160 - 180 c. Sa tak samo dobre jak i z wody. Cytuj
Wiolunia Opublikowano 29 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2006 Muszę wyprubować i dam ci znać czy dobre pozdrawiam Wiolunia :-) Cytuj
uretan Opublikowano 2 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2006 Witam ! Od pewnego czasu zamiast gotowac buraki ( czerwone ), ukladam je w foremce aluminiowej i przykrywam folia aluminiowa. Wkladam do piekarnika na 1 godzine w temp. 160 - 180 c. Sa tak samo dobre jak i z wody. Z doświadczenia wiem, że takie buraczki przeznaczone na zimną sałatkę lub gorącą jarzynkę są znacznie smaczniejsze niż gotowane (podczas pieczenia cały smak pozostaje w buraczku) :-) Cytuj
Katarzyna Opublikowano 27 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2006 czyli takie buraczki tylko się myje i piecze bez obierania i krojenia :roll: resztę się robi po upiczeniu :oops: Cytuj
Katarzyna Opublikowano 28 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2006 Dzięki bardzo już dawno nie robiłam buraczków chyba niebawem zrobię :roll: Cytuj
Wiolunia Opublikowano 28 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2006 zrobiłam w sobote i było pycha polecam :roll: Cytuj
Katarzyna Opublikowano 4 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2006 wyszły super teraz już zawsze będę tak robiła :P pozdrawiam Cytuj
Terka Opublikowano 5 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2006 Ja dziś też upiekłam buraczki,ale chyba były zbyt duże,bo za 1 godzinę nie upiekły się.Musiałam pieczenie przedłużyćdo 2 godz. Mniejwięcej miały 6-7cm średnicy,pewnie za duze ale innych nie miałam w domu.Pomimo to były smaczne:) Cytuj
DeLarge Opublikowano 5 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2006 też się właśnie zastanawiałem nad czasem wykonania...im dłużej tym drożej... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.