Gość jakubek Opublikowano 29 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2006 Mieso mielone 0,5kg Na zalewe- 1 szklanka octu, 2 szklanki wody , 1 cebula, 2 liscie laurowe, 3 lyzki cukru, pieprz w ziarnkach, sol. Mieso przyprawic jak na mielone kotlety i uformowac male kotleciki no i usmazyc. Ze skladnikow zagotowac zalewe, wlozyc do niej kotleciki i pogotowac 3 minuty. Przelozyc do naczynia w ktorym bedziemy podawac i zalac zalewa. Najlepsze sa schlodzone. Cytuj
Dorunia Opublikowano 29 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2006 Witam :-) Ja również robię takie kotleciki i polecam wszystkim,którzy jeszcze ich nie wypróbowali do zrobienia,bo są naprawdę smaczniutkie. Pozdrawiam :D Cytuj
gosiek50 Opublikowano 29 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2006 Ja takie kotleciki robie często na różne imprezy,bardzo dobre szybko znikają. :-) :D Pozdrawiam Cytuj
Wiolunia Opublikowano 29 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2006 Robiłam te kotleciki są przepyszne polecam :-) Cytuj
monilek26 Opublikowano 29 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2006 W oleju już jadłam ale w occie jeszcze nie. Będę musiała je wypróbować. Pozdrawiam Cytuj
Jolcia Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2006 Zaciekawiły mnie te kotleciki i na pewno je wypróbuję. Przypominają mi kurczak na słodko kwaśno , którego uwielbiam. Cytuj
ina12 Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2006 Ja też muszę zrobić te kotleciki zarówno w occie jak i w oleju, bo przygotowanych w ten sposób jeszcze nie jadłam a przepisy są bardzo ciekawe. ina12 Cytuj
Jolcia Opublikowano 7 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2006 Kotleciki faktycznie bardzo dobre. Zrobiłam je jako małe kuleczki. Dzięki za przepis. Dołączam zdjęcie. Cytuj
Magdalena Opublikowano 12 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2006 Ja zrobiłam na wczorajszą imprezę ,córcia wrócła z Irlandii .I wszystkim smakowało ,akurat przekąska do drineczka pozdrawiam Magdalena!!!! ;) Cytuj
Katarzyna Opublikowano 20 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2006 Robiłam takie kotleciki tylko do mięsa mielonego dodawałam jeszcze tyle samo ryby (mielonej) Doskonałe na ciepło i zimno w zalewie też. Polecam ;) Cytuj
Dorunia Opublikowano 6 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2007 Witam Ja też robię takie kotleciki,ale jak już je usmażę to nie gotuję ich w tej zalewie tylko zalewam nią i zostawiam,żeby się przegryzły i wtedy mam takie ładne kuleczki brązowe. Cytuj
iwonka221 Opublikowano 23 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2007 Zrobiłam Twoje klopsiki na urodzinki mojego męża.Muszę powiedzieć,że REWELACJA!!!Polecam gorąco!!!Dzięki za fajny przepisik!!! Cytuj
tutunia Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2007 Jak długo można je przechowywać w lodówce? Cytuj
monisia Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2007 mysle ze spokojnie ok tygodnia ale ido o zakład ze ci tyle nie wytrzymajabo zostaną wciągniete hihih :razz: :razz: ;) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.