elmo_23 Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2007 Czy ma ktoś przepis na takie kotleciki w oleju? Z góry dziękuję Cytuj
Dorota Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2007 Tak - taki przepis jest podany tutaj :razz: Cytuj
renigliwice Opublikowano 11 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2007 Po zrobieniu Kurczaka Słodko- Kwaśnego teraz kolej na Mielone w zalewie octowej. Na pewno będzie to pyszne danie. Zrobię też mielone w oleju. Dzięki za wspaniały przepis. Renata :( :) :grin: Cytuj
renigliwice Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Wczoraj zrobiłam wreszcie tę potrawę. Zrobiłam w formie kuleczek. Są bardzo dobre! Następnym razem dam może trochę więcej wody na tę ilość octu, ale tak poza tym wszystko jest w porządku. Dziękuję za ciekawy i smaczny przepis. Pozdrawiam. Renata :) Cytuj
iwonka221 Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Witam!!!!Chcialam dac jak najwięcej tych gwiazdek,ale cosik mi nie wychodzi.czy można ta gwiazdke jedna cofnąć???pozdrawiam!!!Opinia odnośnie klopsików jest jak najbardziej celująca!!! Cytuj
campari Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2007 znam przepis od dawna, w ten sposob moja kolezanka robi tez kotlety z piersi kurczaka... polecam, bardzo dobre! klopsiki oczywiscie smaze i juz nie gotuje. Cytuj
ina12 Opublikowano 5 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2007 Jakubek dziękuję za przepis, wszystkim smakowało, zrobiłam tak jak Dorunia nie gotowałam ich. Pozdrawiam serdecznie Cytuj
Gość sylwiadonetsk Opublikowano 7 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2008 Przepis bardzo fajny i oczywiscie co najwazniejsze bardzo smaczny , lecz ja nie podsmazalam kotlecikow a zagotowalam zalewe i wrzucilam je do gotujacej sie juz zalewy i gotowalam okolo pol godziny i tez wyszly bardzo smaczne :mrgreen: Dzieki za fajny przepis i pozdrawiam . Cytuj
grumko Opublikowano 27 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2008 Bardzo fajna zagrycha. Octu daliśmy jednak mniej: tak ok. 2/3 szklanki. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi