ania Opublikowano 29 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2006 5-6 jajek na twardo 1 puszka kukurydzy 1 puszka czerwonej fasolki 1 sloiczek konserwowego selera majonez Jajka pokroić w kostkę, dodać odciśnięty seler i resztę składników,wymieszać i schłodzić . Super sprawa na niezapowiedzianych gości!!! Cytuj
Stokrotka Opublikowano 6 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2006 Bardzo smaczna sałatka i naprawdę szybka. W przepisie nie ma mowy o przyprawach a ja dodałam trochę soli i pieprzu (do smaku) i łyżeczkę cukru dodało to charakteru sałatce :lol: . Dziękuję za przepis i pozdrawiam!!!!! :lol: :lol: :P :lol: Cytuj
ania Opublikowano 20 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2006 Osobiście jestem zdania że kazdy powinien dopasować przepis do swojego podniebienia,na tym polega chyba prawdziwa kuchnia ?! Do tej sałatki można równie dobrze dodać pokrojonej wędliny np. szyneczki lub smażonego kurczaka . Polecam i pozdrawiam!!!!!!!!!!!!! Cytuj
ina12 Opublikowano 27 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2006 Aniu dziękuję za przepis, sałatkę zrobiłam jest bardzo smaczna. Do tej sałatki dodałam szynkę i warzywa marchew, seler i pietruszkę bo wykorzystałam je z rosołu. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi