ania Opublikowano 29 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2006 Żeberka lub karkówka ok. 1 kg kiszonej kapusty kolendra,vegeta ,pieprz olej lub smalec Kapustę obgotować i odcedzić /tak aby nie była kwaśna/. Żeberka lub kawałki karkówki podsmażyć na tłuszczu. Do żaroodpornego naczynia dać trochę smalcu lub oleju i połowę kapusty, posypać vegetą ,pieprzem i kolendrą / całe ziarnka / . Na to wyłożyć mięso i przykryć resztą kapusty nie zapominając oprzyprawach. Piec w piekarniku. Smacznego !!!!!!!!!! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.