Jolcia Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2006 Składniki: -12 dag ryżu parabolicznego -puszka czerwonej fasoli -puszka kukurydzy -1 czerwona papryka -1 średnia cebula -sól,pieprz -majonez -trochę musztardy Ryż ugotować. Cebulę, paprykę pokroić w kosteczkę. Składniki połączyć i doprawić. Sałatka jest prosta ale bardzo smaczna. W naszej rodzinie nie ma imprezy bez tej sałatki. Cytuj
apsik Opublikowano 20 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2006 mam pytanie czy mogę użyć papryki konserwowej Cytuj
Jolcia Opublikowano 22 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2006 Oczywiście że można użyć konserwowej. Ja dodaję zimą gdy jest droga a zawsze w piwmicy mam w słoikach konserwową. Pozdrawiam. Cytuj
Jolcia Opublikowano 21 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2007 właśnie robiłam sałatkę:grin: dołączam zdjecie:) polecam:) Cytuj
EWA1992 Opublikowano 21 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2007 Jolunia - sałatka wygląda ekstra,ja tak pomyślałam iż dodam jeszcze inną papryke aby było bardziej kolorowo. Cytuj
Jolcia Opublikowano 22 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2007 Ewa eksperymentować zawsze warto.Pozdrawiam. :grin: Cytuj
andy8 Opublikowano 24 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2007 ale mam chrapkę na tę sałatkę-wypróbuję na wielkanoc 🙂 Cytuj
apsik Opublikowano 24 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2007 Jolcia zrobiłam dzisiaj sałatkę,dodałam jeszcze jajka,jest pycha.Pozdrawiam Ela. Cytuj
Jolcia Opublikowano 24 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2007 Cieszę się Elu że sałatka smakowała.Z jajkiem nie robiłam, ale muszę spróbować.Pozdrawiam. Cytuj
krupczatka Opublikowano 26 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2007 Jolciu dzięki za przepis.Sałatkę robiłam w piątek,zamiast fasoli dodałam tuńczyka(akurat miałam puszkę).Sałatka super! Cytuj
Jolcia Opublikowano 26 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2007 Ciekawe jak smakuje z tuńczykiem? Muszę zrobić.Pozdrawiam. Cytuj
gagatu Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Wiedziałam że o czymś zapomnę :oops: Nie dodałam cebuli, ale i tak sałatka była pyszna. Super przepis, szybko można przygotwać a dla podniebienia po prostu raj :oops: Cytuj
mapu12 Opublikowano 4 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2007 Sałatka jest pyyyyyyszna!!!! Pierwszyraz zrobiłam ją wg podanego przepisu, ale dodałam jaka. Wczoraj chciałam zrobic podobną, ale zapomniałam o ryżu-też była super-wszystkim bardzo smakowała! Cytuj
AniaOli Opublikowano 23 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2007 Jolciu, salatke robilam wczoraj. Jest pyszna, prosta i bardzo szybko mozna ja przygotowac. Dziekuje za przepis:) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi