Jolcia Opublikowano 23 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2007 Aniu bardzo się cieszę. :razz: Cytuj
ina12 Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zawiadamiam, jutro robię sałatkę i dam znać w niedzielę. Cytuj
ina12 Opublikowano 1 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2007 Jolu sałatkę zrobiłam w sobotę, konsumowana była w niedzielę. Wszystkim bardzo smakowała, dodałam jajka i nawet użyczyłam przepis. Troszeczkę tylko odłożyłam to jest już na dzisiaj jak mój syn przyjedzie do posmakowania. Dziękuję Tobie bardzo za przepis, a o zrobieniu sałatki pomyliłam się z datą i to nie wiem dlaczego tak się stało. Pozdrawiam Cytuj
Jolcia Opublikowano 2 Lipca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2007 Cieszę się Halinko,że sałatka smakowała.Moje siostrzenice robią ją zawsze z podwójnej porcji i czasami nawet siostrze nie zostawią, tylko wszystko zjedzą.Mimo,że konsumują ją od kilku lat to i tak im się nie znudziła.Pozdrawiam. Cytuj
ina12 Opublikowano 2 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2007 Jolu ona u mnie też będzie robiona bardzo często, mogłam więcej zrobić bo syn powiedział taka dobra i tak mało. Zostawiłam mu tylko na posmakowanie i tą porcję co zrobiłam została zjedzona. Pozdrawiam Cytuj
Dorunia Opublikowano 2 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2007 Robiłam dzisiaj na kolację tę sałatkę i bardzo nam wszystkim smakowała nawet dziewczynki powiedziały,że smaczna...bardzo dziękuję Tobie Jolu za fajny przepis :wink: Cytuj
Jolcia Opublikowano 2 Lipca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2007 Cieszę się Doruniu,że twojej rodzinie sałatka smakuje. :wink: Cytuj
kate_76 Opublikowano 4 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2007 zrobilam dzis ta salatke i dolaczam do grona wielbicielek ,mezowi tez bardzo smakuje wiec bedzie goscic na naszym stole ,a -ja tez dodalam jajka -pycha dzieki Jolciu za przepisik! Cytuj
Klamerka Opublikowano 5 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2007 Proponuję dodać do tego: kapustę pekińską (drobno posiekaną) seler konserwowy tuńczyka (tylko duże kawałki, i w sosie własnym) ogórek (świeży w sezonie, konserwowy lub kiszony poza) rzodkiewkę (ale niekoniecznie) Całą sałatkę zalewam sosem: kefir, majonez (proporcje 1:1)+ utarty czosnek+przyprawy (pikantne). W taki sposób robię ja już od lat, i podobnie jak u Was zawsze szybciutko znika ze stołu :wink: Może kiedyś spróbujecie takiego wariantu? Naprawdę szczerze polecam! :) Pewnie tak doświadczonym smakowiczom, nie powinnam dopisywać, by ogórki przed dodaniem do sałatki odcedzić i odcisnąć z wody? No więc nie dopisuję :roll: Cytuj
Jolcia Opublikowano 5 Lipca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2007 Kate dzięki za miłe słowa. :roll: Klamerka ciekawą propozycję podałaś ,trzeba będzie wypróbować. :wink: Cytuj
apsik Opublikowano 19 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2007 Wczoraj ponownie zrobiłam tę sałatkę tylko teraz dałam paprykę świeżą i jest jeszcze smaczniejsza-poszła zaraz na kolację. Jolcia dzięki serdeczne za szybki i smaczny przepis-pozdrawiam ...Ela. Cytuj
ala-z Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Robiłam. Jest szybka i bardzo dobra :grin: Cytuj
iwonka221 Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2007 witam!Jolciu robiłam Twoja sałateczkę i wyszła wyśmienita.Została zjedzona w ten sam dzień co ją zrobiłam.Dzięki Wielkie za przepis.Pozdrawiam!!! Cytuj
Jolcia Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Ala-z i Iwonko cieszę się że sałatka smakuje :grin: .Pozdrawiam. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi