monilek26 Opublikowano 31 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2006 Jaki prezent, który kiedykolwiek dostaliście zrobił na Was największe wrażenie i co lubicie dostawać? Jaki był najbardziej nietypowy podarunek jaki kiedykolwiek sprezentowaliście? Cytuj
Dorota Opublikowano 3 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2006 Ja dostaje chyba same 'typowe' prezenty, bo raczej (przynajmniej) teraz nie przypominam sobie żeby jakiś prezent zrobił na mnie największe wrażenie. Ogólnie mogę powiedzieć, że bardzo lubię dostawać prezenty, szczególnie bez powodu i to od męża (może to przeczyta :-) ), lubię niespodzianki, i uwielbiam prezenty choinkowe – ale to chyba tak jak każdy [E] Najbardziej lubię dostawać 'przydatne prezenty' np. coś do kuchni - ciekawe półmiski, coś do ubrania – ale tylko od mojej siostry, bo ona wie co ja lubię, w jakim kolorze itd., coś do domu, np. ostatnio dostałam od mojej mamy piękne firanki ... :D Moimi nietypowymi podarunkami, którymi obdarowuje bliskich są … różne słodkości, a ostatnio również alkohole, które sama wykonuje ;-) Cytuj
monilek26 Opublikowano 5 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 Ja również uwielbiam niespodzianki. Lubię być zaskakiwana podarunkami. Lubię także dostawać kwiaty, w szczególności od mojej drugiej połówki... Cytuj
gosiek50 Opublikowano 7 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2006 Ja uwielbiam dostawać prezeny , cieszy mnie nawet mała drobnostka, a także prezenty praktyczne. A i sama lubie dawać prezenty praktyczne, zależy do kogo udajemy się. :-) :D Pozdrawiam Cytuj
gosiek50 Opublikowano 23 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2006 Chłopaki i dziewczyny widze że w tym roku Mikołaj będzie miał mało pracy , bo nikt nie pisze co by chciał dostać na mikołaja albo na gwiazdke , a skąd ma mikołaj wiedzieć przecież nie jest wszędobylskim , a internet ma i sobie poczyta - moi drodzy ten temat na innych forach kipi w postach , a tu cicho. :roll: :oops: Pozdrawiam Cytuj
Marcin Opublikowano 23 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2006 Może to skromność - nikt nie śmie prosić Mikołaja o nic konkretnego :roll: A tak poważnie - ja np. najbardziej lubię dostawać... niespodzianki :oops: A wartość prezentu moim zdaniem zależy w najmniejszym stopniu od jego wartości rynkowej, za to najbardziej liczy się serce i wysiłek włożone w jego wymyślenie (oraz wybór lub wykonanie) przez tego, kto nam go wręcza. Tak jak sądze (chociaż jeszcze daleko do tego, żebym się o tym przekonał) dziadek daleko bardziej cieszy się z laurki własnoręcznie wykonanej przez wnuki niż w najdroższy nawet inny (materialny) prezent. Więc ja zostawiam pole do popisu tym, którzy mnie (mam nadzieję :oops: ) obdarują - sam natomiast skupiam się na wymyślaniu co by tu kupić lub zrobić w prezencie dla najbliższych (i tych trochę dalszych też) :oops: Cytuj
ina12 Opublikowano 24 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2006 Ja do Mikołaja nie napiszę, przypuszczam że sam będzie wiedział i napewno jakimś miłym upominkiem mnie zaskoczy. Oby tylko nie była to rózga, przyznaję się że jestem bardzo grzeczna. Cytuj
gosiek50 Opublikowano 24 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2006 Marcinku zgadzam się z tobą , nieważneile kosztuje prezent , ale ważne żeby był z serca dany. :roll: Pozdrawiam Cytuj
redcoon Opublikowano 18 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2012 Dla każdego Prezent znaczy coś innego. Prezentem może być wymarzony gadżet, prezentem może być również obecność bliskiej osoby. Wszystko zależy od tego co nam w danym momencie może sprawić radość. Cytuj
redcoon Opublikowano 18 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2012 A może przepyszna kawa w gronie najbliższych. Aromat wyśmienicie dobranych ziaren, unoszacy się wśród gości. Wspólne posiłki i spędzanie czasu na przyjemnościach, niezwykle łączy rodzinę. Cytuj
asienka19873 Opublikowano 18 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2012 Do tej pory największe wrażenie zrobił na mnie prezent od mojego męża (którego wogóle się nie spodziewałam ) kiedy to 5 lat temu oświadczył mi się w wigilię ,właśnie pod drzewkiem choinkowym przy całej rodzinie... :) i mój dziadek nas tak pięknie pobłogosławił .... Niezapomniane chwile <3 i najlepszy prezent jaki mogłam dostać. Cytuj
figiel Opublikowano 19 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2012 To prezent na całe zycie :) Ja lubię robić i dawać prezenty :)...a dostawać też uwielbiam -najlepiej drobiazgi , takie od serca .Nie lubię prezentów przechodnich :angry: Cytuj
kormoranek Opublikowano 4 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2013 kurcze a ja szukam prezentu dla rodzicow na rocznice slubu. Macie jakies pomysly? Wlasnie myslalam nad ekspresem, ale kompletnie sie nie znam i nie wiem czy sie z takiego sprzetu uciesza Cytuj
figiel Opublikowano 4 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2013 Ja byłam w ubiegłym roku na takiej rocznicowej imprezie i mogę powiedzieć , to co pamiętam , jakie prezenty dostali jubilaci : serwisy , komplety poscieli , zestawy obrus,serwetki itp. szklanki , kieliszki z grawerem , wino w ozdobnej skrzynce tez z grawerem , obrazy ,srebrne sztucce , bilety na wyjazd . To chyba tyle w temacie :) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi