Justyna2 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Kupowaliśmy kiedyś mojej mamie ekspres firmy Saeco. To taka firma, która zajmuje się głównie produkcją ekspresów, więc możesz sprawdzić jej produkty. Najlepiej zapytać rodziców co potrzebują. Może warto złożyć się na jakiś większy prezent z resztą rodziny, niż kupować pierdoły:) Cytuj
Solarinac Opublikowano 19 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2015 Bardzo lubię dostawać książki kucharskie :) Cytuj
Alek69 Opublikowano 5 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2015 Ja lubię jak ktoś ze znajomych, przyjaciół, przyniesie jakiś smakoszek moim zwierzaczkom :) Szczęście wypisane na mordkach i pyszczkach zwierzaków jest bezcenne :) Cytuj
Dorota Opublikowano 6 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2015 A ja ostatnio lubię być "obdarowywana" ciastami ;) Bo wiadomo jak to jest, jak ktoś upiecze, to smakuje najlepiej! :) Cytuj
anetka86 Opublikowano 20 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2015 w dzisiejszych czasach chyba najlepszym prezentem jest podarowanie komuś własnego czasu. Ostatnio jestem tak zabiegana że naprawdę powoli przestaje mieć czas na cokolwiek. Najbardziej cierpi na tym rodzina 1 Cytuj
ankaszym Opublikowano 11 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2015 @anetka86 bardzo ładnie to napisałaś! Własnie! Nie ważne jest to co materialne, bo dzis jest a już jutro może nie być. Więzi rodzinne czasami słabsze czasami mocniejsze, ale zawsze są! Cytuj
endelende Opublikowano 19 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2017 hmm ja to lubię duże i bogate prezenty, ale niektórym wystarcza tylko czekoladki :) Cytuj
zawszemodny Opublikowano 20 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2017 ja uważam, że prezenty powinny być przede wszystkim trafione, to czy jest duży czy mały nie ma znaczenia, powinny być od serca Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi