agnieszka Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 Podam wam przepis rafaello ale dla tych odwazniejszych.Jest troche bardziej skomplikowany no i drozszy ale dla ...odwaznych swiat nalezy...mówi sie. upiec biszkopt z 8 jaj Rozpuszczamy 2 białe czekolady w odrobinie mleka Biszkopt przekrawamy na poł 0,5 l smietany36%ubijamy z 2 sniezkami,dodajemy pokruszony gorny biszkopt,dodajemy 100 g migdałow-płatkow,rozpuszczone czekolady,oraz250g adwokatu.Mase rozkładamy na biszkopcie.Ubijamy 0,5 l smietany36%z 2 opakowaniami śmietan-fixu na koniec dodajemy 100 g kokosu.Mase rozkładamy na 1 masie....wyrownac ,posypac kokosem i startą czekoladą....pyszne.... Cytuj
gosia34 Opublikowano 18 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2007 Ciasto jest bardzo dobre, naprawdę godne polecenia. Sama wyprubowałam!!! Cytuj
Jolanta Opublikowano 18 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2007 Ja rowniez mam taki przepis dla mnie ciacho super czuc w smaku adwokata.Pozdrawiam :razz: [E] [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] Cytuj
aga0113 Opublikowano 19 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2007 A ja prosze o podpowiedź ile to jest 250g adwokata? Ciasto mnie bardzo korci. Pozdrawiam Agata Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi