Jolcia Opublikowano 3 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2006 Ciasto kruche -2 szkl mąki -1/2 margaryny -1/2 szkl cukru -2 jajka -1 żółtko -1 1/2 łyżeczki proszku Składniki wymieszać i zarobić ciasto. Wyłożyć na blachę. Masa budyniowa -3 szkl mleka -2 budynie czekoladowe -4 łyżki cukru Z podanych składników ugotować budyń. Gorący wylać na kruche ciasto. Masa serowa -1/2 margaryny Kasi -1/2 szkl cukru -4 serki homogenizowane waniliowe -2 jajka -1 białko -budyń waniliowy Margarynę utrzeć z cukrem i żółtkami. Dodać serki, budyń i pianę z białek. Masę serową wyłożyć na chłodny budyń. Piec ciasto w temp 180C przez 50 minut. Można polać polewą po upieczeniu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.