winiusia Opublikowano 3 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2006 Sałatka z kurczakiem i ananasem Składniki: puszka ananasa puszka kukurydzy słoiczek selera konserwowego 2 piersi z kurczaka majonez żadnych przypraw Ananasa kroimy w kostkę.Piersi gotujemy i również kroimy w kostkę.Mieszamy z resztą składników, majonezu dajemy wg własnego uznania. Smacznego Sałatka smakuje nawet największym sceptykom Cytuj
kate_76 Opublikowano 26 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2007 mialam w lodowce ugotowane piersi z kurczaka i myslalam co by z nimi zrobic ,przejrzalam przepisy na forum no i....rzeczywiscie bardzo dobra salatka no i barzo szybka Cytuj
Jolcia Opublikowano 27 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2007 Też robię taką sałatkę tylko zamiast piersi dodaję pokrojaną szynkę i trochę orzechów włoskich. Muszę spróbować z kurczakiem.Pozdrawiam. Cytuj
Wiolka Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2007 wyprubuję napewno będzie wszystkim smakowała :wink: Cytuj
monisia Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 ja też ją robie i polecam.mozna dodac tez ryż z orzechami i rodzynkami-urozmaicenie :wink: dzieki za przepisik-pyyycha to jest :wink: Cytuj
krupczatka Opublikowano 14 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2007 Sałatka jest bardzo dobra (uwielbiam ananasy),czasami dodaję też ryż.Polecam wszystkim to pyszne jedzonko! Cytuj
ina12 Opublikowano 14 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2007 Ja też robię i polecam. Do mojej sałatki nie dodaję selera, natomiast dodaję jajka, sparzone rodzynki i orzechy włoskie. Przepis jest podany - sałatka sąsiadki. Cytuj
renigliwice Opublikowano 14 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2007 Pyszna sałatka! Piersi kurczaka nie gotuję, tylko obsmażam na maśle. Dzięki temu sałatka nabiera lepszego smaku i też dodaję ryż. Pychotka !!! :wink: Cytuj
Miuriel Opublikowano 14 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2007 Robię taką sałatkę tylko bez selera,dodaję trochę soli i pieprzu, jest pyszna. Spróbuje z selerem, na pewo nie trzeba będzie przyprawiać. Cytuj
Kubasie Opublikowano 17 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2007 MY robimy dosłownie taka sama tylko nigdy nie dodawałam selera , mioze być ciekawe. Ja osobiście bardzo lubie tą sałatke . :wink: Cytuj
renigliwice Opublikowano 17 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2007 Właśnie dodatek selera daje ciekawy smak tej sałatce. Ja kiedyś też jego nie dodawałam, ale bardzo nam zasmakowała sałatka z jego dodatkiem. Jest pyszna! Gorąco polecam. Renata :wink: Cytuj
krystyna1959 Opublikowano 17 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2007 Ja do tej sałatki dodaję pokrojony na makaron por, ale przedtem lekko solę, koleżanka dodaje jabłko i też pycha. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi