Dorunia Opublikowano 4 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2006 Składniki trzeba sobie samemu wymierzyć,bo zależy kto ile robi pierożków. -wątróbka drobiowa -kaszanka -cebulka -sól -biały pieprz Wykonanie: Wątróbkę spażyć,żeby nie była krwista i zmielić przez maszynkę lub ugnieść tłuczkiem do ziemniaków,kaszankę rozgnieść widelcem,cebulkę podsmażyć i doprawić solą i pieprzem.Ja dałam na 3/4 wątróbki 1/4 kaszanki i było dobre. SMACZNEGO :-) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.